Nieuwbouwproject kantoor Marel Boxmeer

De uitvoeringsfase van het nieuwe kantoor van Marel, locatie Boxmeer, is in volle gang.
Het tweelaagse gebouw (3.470 m2 BVO) grenst aan het bestaande kantoor en de productiehal.
Opvallend is een multifunctioneel atrium; dit biedt extra daglicht en een ruimtelijke binding van afdelingen. Het gebouw is ontworpen voor een bijzonder flexibele indeling en is voorbereid op een 2e verdieping.
Met een klimaatplafond, een uitgekiende verlichtingsstructuur, een vloergotensysteem en warmtepompen voor koeling en verwarming is het concept zeker toekomstbestendig te noemen.
Wij zijn vereerd om voor Marel met een Total Engineering opdracht de rol te vertolken van architect, constructeur en projectmanager. Voor het installatie advies is partner Volantis ingeschakeld.

 

Terug