Een dikke plus voor Nico de Witt Beek Berg en Dal

Donderdag 26 januari jl. is de compleet vernieuwde Nico de Witt Plus te Beek Berg en Dal, de grootste van Nederland, feestelijk geopend. Het was een intensief traject, maar het resultaat mag er in alle opzichten zijn! In 2014 is gestart met het ontwerp en in januari 2017 is het project opgeleverd.

LEES MEER
news_thumbnail_02.jpg

Nieuwbouwproject Torckdael Wageningen

De appartementen van fase 2 van project Torckdael aan de Veerstraat te Wageningen zijn in uitvoering en naderen het hoogste punt. Het betreft een combinatie van koop- en huurwoningen met een gezamenlijke overdekte parkeergarage en daktuinen op de 1e verdieping.

LEES MEER
news_thumbnail_03.jpg

Park 15 Logistics

De bouw van het EDC Park 15 tussen Arnhem en Nijmegen, direct aan de A15 is in volle gang. Het bedrijvenpark is tijdloos, duurzaam en er worden diverse energiebesparende maatregelen toegepast, waardoor een zeer energie-efficiënte exploitatie van de gebouwen mogelijk is.

LEES MEER
visualisatie voorgevel croes.jpg

Werkzaak Rivierenland Geldermalsen

Werkzaak Rivierenland is een nieuw samenwerkingsverband van 9 gemeenten op het gebied van werk en inkomen met als missie meer mensen aan het werk op basis van hun kwaliteiten. De gekozen locatie hiervoor is Geldermalsen.

LEES MEER