Niedax 1

Constructie

Jarenlange ervaring geeft een vertrouwd gevoel. Voortdurende innovatie, leergierigheid en flexibiliteit zijn eigenschappen die ervoor zorgen dat we ook in de toekomst uw betrouwbare partner voor breed constructief advies blijven.

Onze constructeurs staan bekend als inventief en meedenkend. Een constructie ontwerpen is niet alleen een 'sommetje' maken, maar juist ervoor zorgen dat de wensen van de klant en de ideeën van de architect zo goed mogelijk tot hun recht komen, uiteraard binnen de grenzen van het mogelijke. Samen met de bouwpartners kijken we grondig naar maakbaarheid, zowel technisch als financieel. 

Onze passie is het uitwerken van een constructie, in fases, tot in het kleinste detail. Onze detailkennis en oog voor uitvoerbaarheid reiken van de prille ontwerpfase tot in de uitvoering. Creatief en flexibel gaan we elke mogelijke uitdaging te lijf. Middels kwaliteitscontroles en betrokkenheid bij bouwvergaderingen zijn we tot en met de uitvoering van het project in staat om bij te sturen waar nodig.

Jarenlange ervaring in de brede industrie-, utiliteits- en woningbouw, met bij elk project specifieke uitdagingen, maken ons een allround ingenieursbureau. Zoals ons hele bureau werken we ook constructief graag in 3D en BIMmen we tot op het hoogste niveau indien gevraagd. Staalconstructies kunnen we tot op werkplaatsniveau uittekenen, wat afstemming met derden scheelt. 

 

Gerelateerde projecten

Alle projecten