noordgevel links.jpg

Gevelrenovatie Kandinsky College Malderburcht

Na 40 jaar was het Kandinsky College aan de Malderburchtstraat te Nijmegen toe aan een grondige renovatie van kozijnen en gevelbekleding. Voor de school met ca. 1500 leerlingen, zijn we gestart met een PVE, met name om de ambities van "frisse scholen" te kunnen waarborgen.

Na 40 jaar was het Kandinsky College aan de Malderburchtstraat te Nijmegen toe aan een grondige renovatie van kozijnen en gevelbekleding. Voor de school met ca. 1500 leerlingen, zijn we gestart met een PVE, met name om de ambities van "frisse scholen" te kunnen waarborgen. Voor ontwerp en materialisering is de ligging aan de groene stadsrand bepalend naast duurzaamheid en functionaliteit.

Hoofdgebouw en sportcomplex zijn voorzien van aluminium kozijnen, Red Cedar rabatdelen beschermd met semitransparante oliebeits en zinken daklijsten. Croes heeft in opdracht van Scholengroep Rijk van Nijmegen het gehele traject van pve/ontwerp tot  directievoering/kwaliteitscontrole uitgevoerd Daarnaast verzorgen we de MJOP's (meerjarenonderhoudsplannen) met reserveringen en bijbehorende begeleiding van onderhoudswerk voor de Scholengroep.