Ontspannen werkbezoek ID College Leiden

Op zaterdag 28 mei hebben de medewerkers van Croes een werkbezoek gebracht aan het unieke bouwproject ID College in de historische stad Leiden. De locatie van het project, hartje centrum, vormt niet alleen een uitdaging voor het ontwerp, maar ook voor de uitvoering van de bouw en vergt creativiteit en competentie van de bouwpartners. Giesbers, Mecanoo en Croes vervullen een sleutelrol bij dit uitdagende project in de sleutelstad Leiden en werken nauw samen met alle betrokken instanties om de uitvoering van het project zo goed mogelijk en met zo min mogelijk overlast voor de naaste omgeving te laten verlopen.
De beperkte ruimte van de bouwplaats vereist inventiviteit van alle partijen. Zo werd de bouwkraan geplaatst in het toekomstige atrium in verband met de beperkt beschikbare ruimte rondom de bouwplaats.
Aansluitend aan een interessante en gepassioneerde presentatie en rondleiding door Giesbers en Mecanoo in het gebouw, waar zelfs op zaterdag nog volop werd gewerkt, hebben we een stadswandeling gemaakt door het mooie centrum van Leiden. De dag werd afgesloten met een terrasje en een etentje. Een leuke dag die illustreert dat werk en plezier bij Croes hand in hand gaan.

Volgende Terug Vorige