Foto 15 9191002

Wooncomplex De Vijverhof Berg en Dal

De transformatie van het hoofdgebouw van De Vijverhof in Berg en Dal wordt mede mogelijk gemaakt door Van de Klok Bouw & Ontwikkeling en Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau.

Van de Klok Bouw & Ontwikkeling is verantwoordelijk voor de bouw en renovatie van het hoofdgebouw. Zij hebben ruime ervaring in het realiseren van diverse bouwprojecten en zetten hun expertise in om het hoofdgebouw van De Vijverhof te transformeren tot een modern wooncomplex voor senioren.

Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau is betrokken bij het project als technisch adviseur. Wij leveren bouwkundig advies en ondersteuning bij de transformatie van het gebouw. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat de renovatie voldoet aan de vereiste bouwtechnische normen en richtlijnen.

Samenwerking tussen Van de Klok Bouw & Ontwikkeling en Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau zorgt ervoor dat de transformatie van het hoofdgebouw van De Vijverhof op een professionele en efficiënte manier wordt uitgevoerd. Dankzij onze gezamenlijke expertise en betrokkenheid kan het gebouw worden getransformeerd tot een comfortabele woonomgeving voor senioren.