img_20160423_130429_oostgevel.png

Opening skatehal Waalhalla

Op 23 april jl. is skatehal Waalhalla officieel geopend. De donkere ruimte waar voorheen Nyma-Kunstzijde en CP-Kelco waren gevestigd, is omgebouwd tot een mooie lichte hal met diverse skateramps. Naast de skatehal zijn er ook een winkel, een bar en een popzaal met podium gerealiseerd. Tevens is er een geheel nieuwe oostgevel opgetrokken.

Op 23 april jl. is skatehal Waalhalla officieel geopend.

De donkere ruimte waar voorheen Nyma-Kunstzijde en CP-Kelco waren gevestigd, is omgebouwd tot een mooie lichte hal met diverse skateramps. Naast de skatehal zijn er ook een winkel, een bar en een popzaal met podium gerealiseerd. Tevens is er een geheel nieuwe oostgevel opgetrokken.

De inrichting van de ruimten, inclusief alle skatevoorzieningen, de bar en alle graffiti kunstwerken zijn door Waalhalla zelf of door vrijwilligers uitgevoerd.

Croes heeft in opdracht van de gemeente Nijmegen de haalbaarheid van de herhuisvesting onderzocht en de constructieve ingrepen bepaald. Voor Stichting Waalhalla heeft Croes de omgevingsvergunning en de gebruiksmelding verzorgd.