Afbeelding 3

Opening duurzaam bedrijfspand EKI

Quote van Chantal Peters van EKI: "De afgelopen 2,5 jaar hebben wij intensief met bureau Croes samengewerkt aan de verbouwing van dit industriële erfgoed. Van A tot Z was Croes onze sparringpartner. Een persoonlijke en professionele manier van werken en altijd kijkend naar een oplossing. Bij deze organisatie staat de klant echt centraal!. Zonder Croes was dit enorme project niet gelukt".

Onlangs opende burgemeester Bruls officieel het volledig duurzame bedrijfspand van EKI (A++ label), een zeer vooruitstrevend bedrijf dat zich heeft gevestigd in de voormalige papierfabriek van SAPPI.

Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau adviseerde EKI met de totstandkoming van het zonnepark, waarbij bijna 10.000 zonnepanelen (6 voetbalvelden!) zijn gelegd op de diverse daken van dit enorme industriële erfgoed. Ander advieswerk van Croes betrof algemeen bouwkundig en constructief advies, brandveiligheidsadvies, energieadvies, het begeleiden van vergunningentrajecten en de engineering van het volledig gerenoveerde kantoordeel, naar een ontwerp van Buro Winters. Croes werkte hierbij samen in een bouwteam met Buro Winters, Rikken Bouw, Koopmans Installatietechniek, Huisman Etech Experts, Youen, Hezelburcht en natuurlijk de zeer bevlogen opdrachtgever zelf.

Foto's interieur: Hubbers interieurmakers