IMG 6022

De Vijverhof Berg en Dal

Gelegen in de bosrijke omgeving van Berg en Dal, is het voormalig zorgcomplex De Vijverhof getransformeerd tot appartementengebouw. 

Van de Klok Bouw & Ontwikkeling is verantwoordelijk voor de bouw en renovatie van het hoofdgebouw. Zij hebben ruime ervaring in het realiseren van diverse bouwprojecten en zetten hun expertise in om het hoofdgebouw van De Vijverhof te transformeren tot een modern wooncomplex.

Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau is betrokken bij het project als technisch adviseur. Wij leveren bouwkundig advies en ondersteuning bij de transformatie van het gebouw. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat de renovatie voldoet aan de vereiste bouwtechnische normen en richtlijnen.

Samenwerking tussen Van de Klok Bouw & Ontwikkeling en Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau zorgt ervoor dat de transformatie van het hoofdgebouw van De Vijverhof op een professionele en efficiënte manier wordt uitgevoerd. Dankzij onze gezamenlijke expertise en betrokkenheid kan het gebouw worden getransformeerd tot een comfortabele woonomgeving voor senioren.

 • Type project
  Woningbouw
 • Plaats
  Berg en Dal
 • Opdrachtgever
  Van de Klok Bouw en Ontwikkeling
 • Ontwerp
  INBO